ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λεμεσού: “Θέλουμε τώρα τον Ντιγκινί, αλλά…”

Από επίσημα χείλη του Απόλλωνα Λεμεσού γίνεται και πάλι κουβέντα για το ενδιαφέρον προς τον Νικολά Ντιγκινί με τα κυπριακά ΜΜΕ να μιλούν και με… αριθμούς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ξεκαθάρισε ποια είναι η θέση των «γαλάζιων» για τον Ντιγκινί: «Η αλήθεια είναι πως ο Ντιγκινί μάς ενδιαφέρει, ωστόσο, οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όμως, η αλήθεια είναι ότι με τον Ντιγκινί είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα του.»

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο Γάλλος φορ έχει συμφωνήσει με το σύλλογο της Λεμεσού και μένει μόνο η συγκατάθεση του Αρη, που ζητά περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Γάλλος άσος θα ενταχθεί στο ρόστερ του Απόλλωνα το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

To Top