Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε διπλή μεταγραφή – Tέλος ο Ματέι

Την απόκτηση των Μανουέλ Φερνάντες και Τζέρι Εμπακογκού ανακοίνωσε και επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης, παρελθόν από τους «κυανόλευκους» ο Φλορεντίν Ματέι.

Παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης και με τη βούλα είναι από το Σάββατο (19/2) οι Μανουέλ Φερνάντες και Τζέρι Εμπακογκού. Οι δύο παίκτες το τελευταίο χρονικό διάστημα συμμετείχαν στις προπονήσεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ωστόσο δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς υπήρχαν προβλήματα με την FIFA, τα οποία είχαν να κάνουν με την έκδοση των δελτίων τους.

Αυτά έπειτα από ενέργειες των υπευθύνων της ομάδας της Ριζούπολης ξεπεράστηκαν. Οι δύο παίκτες ανακοινώθηκαν επίσημα από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και πλέον τίθενται στην διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της σεζόν. Παράλληλα η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εκτός από την έλευση των δύο αυτών παικτών ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Φλορεντίν Ματέι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).

Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα).

Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι».

To Top