Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Παράσχο, άλλα δύο θετικά δείγματα στον κορωνοϊό!

Ατομικές προπονήσεις θα γίνονται στον Απόλλωνα για τις επόμενες 72 ώρες, μετά τα άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα.

Στα τρία ανέβηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο σύλλογος, προχώρησε σε νέα τεστ, τα οποία έδειξαν ότι θετικός είναι ένας παίκτης κι ένα μέλος στελέχους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Σε τεστ ελέγχου για κορονοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή.

Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες».

Νωρίτερα, δόθηκαν στον Γιώργο Παράσχο τα ηνία του Απόλλωνα Σμύρνης ξανά με κάθε επισημότητα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από αυτή το 2018. Συνεργάτης του στον πάγκο του Απόλλωνα θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης».

To Top