ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: “Εκλεισε Αναγνωστόπουλο, κολλάει του Ιντζόγλου, προτάθηκε ο Ανάκογλου”

“Ψηφίζει”… Άρη σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, ο Απόλλων Σμύρνης, που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Superleague 2.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με αθηναϊκές εφημερίδες… “Η απόκτηση πρώην παίκτη του Αρη, πάντως είναι δεδομένη, είτε προχωρήσουν οι περιπτώσεις Ανάκογλου – Ιντζόγλου, είτε όχι. Στον Απόλλωνα έχουν συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Aλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Το ενδιαφέρον για τον νεαρό τερματοφύλακα αποκάλυψε το sportime στις 24/5. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στις αρχές της εβδομάδας θα λύσει το συμβόλαιο του με τους κίτρινους και θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Ριζούπολης, μαζί με τον Βουό που επίσης έχει κλείσει”.

Όσο για τους Ιντζόγλου και Ανάκογλου, αναφέρει: “Μια περίπτωση που δεν έχει… ακυρωθεί, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 27χρονος μέσος αποχωρεί από τον Αρη, αφού στάθηκε αρκετά άτυχος στη θητεία του στο Βικελίδης, με δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων, κοντά δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής επανεμφανίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των κιτρίνων. Στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος πριν πέντε περίπου εβδομάδες. Η ποδοσφαιρική του αξία, αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό που προβληματίζει τους κυανόλευκους είναι η μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Δεν έχει… καεί, αλλά δεν είναι και η πρώτη επιλογή.

Ακόμα ένας παίκτης του Αρη που αρέσει στον Παπαδόπουλο, με τον οποίο έχουν γίνει αρκετές επαφές. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μέχρι χθες έτρεχε για τον γάμο του και από σήμερα θα ασχοληθεί και με τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Στα χέρια του έχει επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα, την οποία όμως θα απορρίψει, αφού δεν τον καλύπτει οικονομικά. Εκτός αν από τη Ριζούπολη, επανέλθουν, ανεβάζοντας την προσφορά τους. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, δεν θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα”.

To Top