Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη: Το πρώτο επίσημο εν Ελλάδι ματς με VAR και χωρίς κάλυψη!

Το δεύτερο μπαράζ μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθης δεν θα μεταδοθεί (κατά πάσα πιθανότητα), ωστόσο θα λειτουργήσει κανονικά το VAR.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει πάρει σαφές προβάδισμα για να αγωνίζεται στη Super League από τη νέα σεζόν μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης στο πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια.

Το Σάββατο  (29/8) στη Ριζούπολη στις 20:00 οι δύο ομάδες θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ. Μέχρι και αυτή την ώρα που μιλάμε πάντως πολύ δύσκολα θα έχει τηλεοπτική κάλυψη η ρεβάνς. Αντίθετα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με τη χρήση VAR με την ΚΕΔ να έχει ανακοινώσει τους διαιτητές.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ανοίξει «μέτωπο» με την ΕΡΤ και τα παιχνίδια του στη Super League 2 μέχρι να διακοπεί δεν μεταδιδόντουσαν. Επαφές λαμβάνουν χώρα μέχρι την τελευταία στιγμή για να καλυφθεί το δεύτερο ματς των μπαράζ τηλεοπτικά, αν και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι πολλές.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, το ματς στη Ριζόυπολη θα γίνει το πρώτο εν Ελλάδι επίσημο παιχνίδι που δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση, ωστόσο μέσω της τηλεοπτικής παραγωγής που θα υπάρχει, θα διεξαχθεί κανονικά με τη χρήση VAR.

To Top