ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόλυτη επιτυχία στο κύπελλο πυγμαχίας του Άρη (photo)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας , στο ανακαινισμένο γυμναστήριο πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Με συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων και με 48 πυγμάχους πραγματοποιήθηκαν 24 αγώνες όλων των κατηγοριών. Οι φίλαθλοι  γέμισαν ασφυκτικά την κερκίδα του γυμναστηρίου και  παρακολούθησαν ένα πλούσιο και χορταστικό πρόγραμμα αγώνων.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με 8 πυγμάχους από τους οποίους , χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά κατέκτησε ο Ντερντές Νίκος και στα 91 κιλά ο Χανίδης Ιωάννης και στις κορασίδες στα 66 κιλά η Οβσεπιάν Ελένη. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν, την κατηγορία γυναικών στα 69 κιλά η Τσάμη Κατερίνα, στους άνδρες στα 69 κιλά ο Πηλείδης Χρήστος και στα 81 ο Οικονομίδης Δημήτρης και στην κατηγορία παίδων στα 63 κιλά ο Κατριβάνος Δημήτρης και στα 70 κιλά ο Αρναουτίδης Βαγγέλης.

Η ανακαίνιση του γυμναστηρίου ,όπως και η διεξαγωγή των αγώνων πραγματοποιήθηκαν με την αμέριστη  στηρίξη  του χορηγού  του τμήματος πυγμαχίας κ. Κώνστα Αθανάσιο, όπως και από τους υποστηρικτές του τμήματος, Κουτράκη Χρήστο, Μυσιρλή Άγγελο, Χατζή Γιώργο , Ζηνομέση Ευδοξία και Παπαϊωάννου Στέλιο,  όπου ο έφορος του τμήματος Δημαρέλης Ανδρέας τους απένειμε  τιμητικές πλακέτες για την συμπαράσταση τους.

Πηγή: arisac.gr

To Top