Ομιλία Καλαϊτζίδη με ζητούμενο τη διάρκεια: “Να γίνει το στάνταρ της απόδοσης σας μέχρι το τέλος…”

Η νίκη επί του Πανσερραϊκού αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες του Άρη για άνοδο, ενώ βοήθησε πολύ και στην ψυχολογία της ομάδας που ναι μεν ήταν σε πολύ καλά επίπεδα αλλά την ανέβασε κατακόρυφα, καθώς αποδείχθηκε περίτρανα εντός αγωνιστικού χώρου πως ο Άρης είναι κλάσεις ανώτερος των Σερραίων.

Βέβαια, η διαφορά από την κορυφή, υφίσταται, παρότι μειώθηκε στον πόντο με τον τεχνικό των “κίτρινων”, Δημήτρη Καλαϊτζπιδη να ζητά διάρκεια, καθώς τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

“Πρέπει να αναλογιστούμε την αξία της νίκης αυτής” τόνισε αρχικά στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους παίκτες ο 58χρονος τεχνικός για να τονίσει στη συνέχεια: “Το επίπεδο της προσπάθειας σας θέλω να είναι συνεχώς αυτό. Να γίνει το στάνταρ τη απόδοση σας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.

‘Όπως γίνεται αντιληπτό ο Έλληνας τεχνικός ήταν απολύτως ικανοποιημένος από το πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών. Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα επικεντρωθεί και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εκεί όπου πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον φετινό Άρη.

To Top