Απόλυτη ρήξη Σάντσο – Τεν Χαχ, τελειώνει τον Ιανουάριο από τη Γιουνάιτεντ

Στα άκρα έχουν πλέον οδηγηθεί οι σχέσεις του Τζέιντον Σάντσο με τον Έρικ τεν Χαχ και σύμφωνα με τηνDaily Mirrorστον σύλλογο του Μάντσεστερ θεωρείται δεδομένη πλέον η αποχώρηση του 24χρονου εξτρέμ από τη Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρεται ακόμα και στην περίπτωση που ο Σάντσο αποφασίσει να ακολουθήσει μία πιο διαλλακτική στάση και να ζητήσει συγγνώμη από τον Ολλανδό τεχνικό για τη προσωπική τους διαμάχη δεν πρόκειται να διορθωθεί η σχέση τους.

Αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα, ανέφεραν πως κι από την πλευρά του παίκτη γίνεται προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από την δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γερμανία για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ομάδα με την οποία έφτιαξε το όνομά του για μία τετραετία (38 γκολ σε 104 ματς στην Bundesliga).

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος εξτρέμ έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο, ενώ έκτοτε βρίσκεται στο “ψυγείο” μετά από αρνητικά σχόλια που έκανε στα social media για τον Τεν Χαχ και την άρνησή του να απολογηθεί δημόσια.

To Top