“Απόλυτο σεβασμό στον… στρατιώτη Νίκο Γκάλη!”

To μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, παραχώρησε δηλώσεις μέσω των οποίων επαινεί την απόφαση του Νίκου Γκάλη να εμπλακεί στα δρώμενα του συλλόγου αλλά και την βαρύνουσα σημασία της ύπαρξης του για τον Άρη.

Σχολίασε επίσης τις σχέσεις του “Θεού” του ελληνικού μπάσκετ με το έτερο “ιερό τέρας” , Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και τα όσα διαδραματίζονται γύρω από το θέμα της FIBA.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την αγορά του πρώτου εισιτηρίου διαρκείας από τον Νίκο Γκάλη: “Αυτή η στιγμή χθες ήταν πραγματικά ανατριχιαστική για όσους παραβρέθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ όταν κανείς βλέπει πως το ιερό τέρας του παγκόσμιου αθλητισμού βρίσκεται κοντά μας και θα έχει ενεργό ρόλο. Τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Όποτε χρειαστεί η παρουσία του Νικ έχει δηλώσει πρόθυμος να ναι στην πρώτη γραμμή. Απαιτείται τεράστιος σεβασμός σε μια τέτοια προσωπικότητα και δεν θέλουμε άσκοπες κινήσεις. Είναι τέτοιο το μέγεθος του ΝΙκ που ουσιαστικά βάζει την σφραγίδα του σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Ένας άνθρωπος πολύ μετρημένος που όλα αυτά τα χρόνια δεν ένιωσε πως οι συνθήκες ήταν κατάλληλες ένιωσε πως κάτι άλλαξε και μπήκε να βοηθήσει”.

Για τα όσα περιελάμβανε η ενημέρωση στον Νίκο Γκάλη: “Ενημερώσαμε τον Νικ για τις κινήσεις που γίνονται σε όλους τους τομείς. Μιλήσαμε για τα θέματα της FIBA ώστε να μπορεί να κάνει η ομάδα μεταγραφές ξένων, μιλήσαμε για κάποια ονόματα προπονητών και ο Νικ αστειευόμενος είπε πως αν θέλει ο νέος προπονητής βάζει και την φανέλα. Μακάρι να το εννοεί γιατί με το που μπει θα τον φοβούνται και θα νικάμε στα αποδυτήρια”.

Για τις σχέσεις του Γκάλη με τον Γιαννάκη: “Οι σχέσεις τους είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχουν μια επικοινωνία, νομίζω πως ο Παναγιώτης χάρηκε για αυτή την εξέλιξη και στο μέλλον θα έχουμε είτε θετικά είτε αρνητικά. Υπάρχει το οικονομικό θέμα. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα γιατί ένας προπονητής της εμβέλειας του Γιαννάκη θέτει προϋποθέσεις που σε άλλες εποχές δεν θα ήταν κάτι δύσκολο. Τώρα μαζεύομε ευρώ- ευρώ και πρέπει να λειτουργούμε με σύνεση ώστε να μην έχουμε το ίδιο έργο και την υπερχρέωση”.

Για το θέμα με την FIBA: “Είμαστε πολύ κοντά στο 99% και νομίζω ότι στις επόμενες δυο μέρες θα έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι καλό για το θέμα του Ντάνστον”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη: “Από την στιγμή που ο Νικ λέει ελάτε μαζί μου το να γεμίσουμε το Παλέ, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”.

To Top