Απόλυτο στα μονά, μικρό ποντάρισμα στο κλείσιμο του κουπονιού‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η κατηγορία «Μονά» επέστρεψε δριμύτερη και μοίρασε κέρδη καθώς και τα τέσσερα προτεινόμενα σημεία επαληθεύτηκαν.

Μάλιστα μία εκ των «δυνατών» χθεσινών προτάσεων ήταν η Ιντερνασιονάλ που δόθηκε στα «Μονα» με ποντάρισμα 50 ευρώ και πλήρωσε απόδοση 1.75. Στις «Μπόμπες» μπορεί το σερί να μην συνεχίστηκε ωστόσο πέρασε το «δυνατό» σημείο μας αφού η Γκέλφε νίκησε 0-1 τη Νόρκεπινγκ και δικαίωσε το ισχυρό ποντάρισμά μας χαρίζοντάς μας απόδοση 1.96.

 

Σήμερα θα κινηθούμε «χαλαρά» μετά το δυναμικό παρών που δώσαμε τις προηγούμενες δύο μέρες. Τέσσερα παιχνιδία λοιπόν για απόψε σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 7 ευρώ) σε συνολικό ποντάρισμα 49 ευρώ σε αποδόσεις της BetVictor.

 

Ουμέα – Μπρομαποϊκάρνα 1Χ (1.93)

Γιόνσεπινγκ – Βάρμπεργκ 1 (2.05)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ Χ (3.10)

Λανς – Ανζέ 1 (2.10)

 

Στην κατηγορία «Τένις» τώρα οι επιτυχίες συνεχίζονται, μια και χθες είχαμε 2/3 σημεία με τη «δυνατή» πρόταση να περνάει… άερας και τον Βαβρίνκα να επικρατεί με 3-0 του Ντολγκοπόλοφ. Σήμερα ο Φέντερερ υποδέχεται τον Φις και ο tipster μας έχει επιλέξει για εσάς δύο πιθανά τελικά αποτελέσματα σε μεγάλες αποδόσεις.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προτάσεις στην κατηγορία «Τένις» και διαβάστε την ανάλυση

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top