Απόντες από τις εξετάσεις, εμμένουν στην αποχώρηση τους Μανιάς και Κύργιας!

Θεωρητικά, οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας ανήκουν ακόμα στο δυναμικό του  Άρη, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ουσιαστικά, όμως, και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδος μετά από δική τους επιθυμία, τη στιγμή που έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Τυπικά και εφόσον δεν κατέθεσαν προσφυγή οι δύο ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να είναι από τους αυτούς που θα δώσουν το “παρών” στις προγραμματισμένες για αύριο ιατρικές εξετάσεις. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν λαμβάνειν ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Το μοναδικό που υπάρχει στην ατζέντα είναι η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση του εκπροσώπου των παικτών, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, με τον Πάνο Στεφανίδη.

Σε αυτή τα δεδομένα από την πλευρά των παικτών είναι γνωστά: θα ειπωθεί για μια ακόμη φορά ότι η επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Οι πιθανότητες να παραμείνουν είναι ελάχιστες, καθώς θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλλει τα δεδουλευμένα όλης της χρονιάς (ποσό αρκετά μεγάλο) στους δύο παίκτες αλλά και να τους εγγυηθεί το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Επειδή, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, οι συζητήσεις λογικά θα περιστραφούν γύρω από μία κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων.

Πιθανότερο σενάριο -πλέον- είναι οι δύο ποδοσφαιριστές να χαρίσουν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ Άρης, ώστε να αποκτήσουν την ελευθέρας τους. Απομακρύνεται το σενάριο της κατάθεσης πρότασης από κάποια ομάδα για κάποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος αναμένει τις εξελίξεις, ώστε να γλιτώσει έξοδα (πχ. αποζημίωση στον Άρη).

To Top