ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απόσταση στο οικονομικό με Φετφατζίδη, δεν τα παρατάει ο Άρης

Ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να αποκτήσει ως ελεύθερο (θυμηθείτε ΕΔΩ) τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά στην παρούσα φάση υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τον Πειραιά, την ώρα που ο Άρης είναι ξεκάθαρος ότι επιθυμεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, μόνο εφόσον αυτός μείνει ελεύθερος.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει ένα υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα όχι μόνο του Άρη, αλλά και πολλών ομάδων της Σούπερ λίγκας, η πρόταση του Άρη είναι συγκεκριμένη, αλλά υπάρχει απόσταση από τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει και η ιταλική Φροζινόνε που αγωνίζεται στην Σέριε Α. Με την μόνη διαφορά πως θέλει τον ποδοσφαιριστή δανεικό από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, καλύπτοντας κι ένα μέρος του συμβολαίου του.

Το “μπαλάκι”, όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ, είναι στο “γήπεδο” του ποδοσφαιριστή για την τελική απόφαση. Ο Άρης συνεχίζει τις συνομιλίες, χωρίς να παρατήσει την υπόθεση, παρά τα όποια εμπόδια προκύπτουν.

To Top