ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόφαση Καρυπίδη για Μπράμπετς: “Καμία διάθεση πώλησης”

Μετά τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άρη να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την πώληση του Γιάκουμπ Μπράμπετς, σήμερα είχαμε νέα δεδομένα στην υπόθεση του Τσέχου στόπερ.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, Θόδωρος Καρυπίδης άφησε να καθίσει η σκόνη των όσων γράφτηκαν και ακούστηκαν από χθες μέχρι σήμερα και από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται πως: “Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί”.

Πριν από λίγο καιρό είχε εκφραστεί ενδιαφέρον για τον έτερο στόπερ, τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο, αλλά δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πρόταση. Αντίθετα προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Μπράμπετς, εν δυνάμει αρχηγό του Άρη, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 και αγόρασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη με τον συμπατριώτη του Νταρίντα.

Το ποσό που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Άρη αγγίζει τα 2.000.0000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι μαζικές στα social media, με δεδομένο, ότι πρόκειται για την περίπτωση ενός παίκτη που είναι ο αρχηγός της ομάδας, έχει κάνει επέκταση του συμβολαίου του, ενώ θεωρήθηκε από τους παίκτες “κλειδιά” για την επόμενη μέρα. Οι αντιδράσεις του κόσμου για “πώληση Μπράμπετς” είναι δεδομένες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αποφασίζει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης φαίνεται πως αποφάσισε πως ο Μπράμπετς δεν πωλείται!

To Top