ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόφαση – σοκ των Ρώσων για τους ξένους προπονητές!

Δεν είναι «τρολιά», αλλά πραγματικότητα! 100% αλήθεια, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας. Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας απαγόρευσε σε ξένους προπονητές να εκτελούν χρέη προπονητή στις ρώσικες ομάδες!

Σύμφωνα με το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Υπουργού Αθλητισμού και που δημοσίευσε το Eurosport, απαγορεύεται πλέον σε μη Ρώσους να εκτελούν χρέη προπονητή στις ρώσικες ομάδες! Εξαιρούνται μόνο οι Εθνικές ομάδες, όπου εκεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο οι ξένοι προπονητής θα μπορούν να εκτελούν μόνο χρέη βοηθού ή συμβούλου. Αναμφίβολα πρόκειται για σοκαριστικά νέα. Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η Υπουργική απόφαση περιορίζεται στο ποδόσφαιρο ή αφορά όλα τα αθλήματα. Διότι σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα τόσο ο Ιτούδης, όσο και ο Μπαρτζώκας!
Αν αφορά αποκλειστικά και μόνο το ποδόσφαιρο, τότε έξι ομάδες στη Ρωσία θα πρέπει να δουν πως θα πορευτούν, δεδομένου ότι έχουν ξένους προπονητές με πιο γνωστό τον Αντρέ Βίλας – Μπόας, ο οποίος έχει τα ηνία της Ζενίτ.
Πηγή: sdna.gr
To Top