Απόψε έχει clasico!

Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε το σύνθημα. «Ηρθε η ώρα να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα» η ατάκα του Ιταλού προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης για το αποψινό «clasico» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (10, OTE Sport 1 HD), όπου οι παίκτες της «βασίλισσας», αήττητοι εδώ και έναν γύρο (έχασαν για τελευταία φορά στο ντέρμπι του πρώτου γύρου), θεωρούν πως, εκτός από τη νίκη, ήρθε η ώρα και για ένα εμφατικό σκορ.

Ενα σκορ που δεν θα «σβήσει» ιστορικές ήττες όπως το εντός έδρας 2-6 (2009) και το εκτός έδρας 0-5 (2010), αλλά θα επιβεβαιώσει ότι μια λαμπρή εποχή κλείνει για τους «μπλαουγκράνα», με τους Μαδριλένους να ελπίζουν ότι η νέα θα τους ανήκει.

«Είναι η τελευταία σφαίρα στη θαλάμη για εμάς» παραδέχθηκε ο Χεράρδο Μαρτίνο, βλέποντας την ομάδα του στο -4 από τη Ρεάλ (66 έναντι 70) να παίζει το τελευταίο της χαρτί, αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που ακόμα κυνηγάει.

Η Ατλέτικο, αντίπαλος των Καταλανών στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένει απόψε μια… χείρα βοηθείας από την Μπάρτσα αφού, σε περίπτωση που η παρέα του Λιονέλ Μέσι φύγει αλώβητη από τη Μαδρίτη, οι «ροχιμπλάνκος» θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά ή ακόμα και να πιάσουν τη συμπολίτισσά τους στην κορυφή της Πριμέρα, αρκεί βεβαίως οι ίδιοι να έχουν νικήσει στη Σεβίλλη την απογοητευμένη ουραγό Μπέτις.

Το κοινότοπο «ο θάνατός σου, η ζωή μου» ταιριάζει γάντι στο αποψινό «clasico», έστω κι αν από το φινάλε μας χωρίζουν δέκα αγωνιστικές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει φουριόζος και έχοντας μετατρέψει σε καλή… πελάτισσα την Μπάρτσα τα τελευταία χρόνια (μετράει δώδεκα γκολ σε είκοσι ματς), ενώ ο Λιονέλ Μέσι άρχισε εσχάτως να παίρνει τα πάνω του και θέλει ένα γκολ (έχει πετύχει εννέα στο «Μπερναμπέου») για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον θρυλικό Αλφρέδο ντι Στέφανο (μοιράζονται την κορυφή με 18 γκολ έκαστος).

Προσδεθείτε και μην καπνίζετε (άλλωστε απαγορεύεται πλέον σε όλες τις πτήσεις). Η εκτόξευση της ποδοσφαιρικής φαντασίας αρχίζει στο παλάτι της «βασίλισσας»…

Πηγή: sentragoal.gr

To Top