Απόψε θα “βρέξει”… αστέρια! Ποια είναι τα “βαριά” ονόματα της Ρόμα που θα λάμψουν στο Χαριλάου

Παρέλαση αστεριών  θα έχουμε απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους χιλιάδες φίλους των κιτρίνων να έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης και αναγνωρισμένης αξίας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Το PRESSARIS ξεχωρίζει τα “βαριά”  ονόματα των Ρωμαίων και παραθέτει στους αναγνώστες του τα σημαντικότερα στοιχεία των σημερινών του αντίπαλων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κυμπριχτσής

                                                                ΝΤΕ ΣΑΝΚΤΙΣ

 Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμας, ο 36χρονος πολύπειρος γκολκίπερ, ήρθε για να αποτελέσει βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Με πολύχρονη παρουσία στην Ουντινέζε και έπειτα από δίχρονη παραμονή  στην Γιουβέντους, έγινε ένας από τους πιο γνωστούς στην θέση του ποδοσφαιριστές στην Ιταλία. Πέρασε από την Πριμέρα Ντιβίζιον και  την Ισπανία φορώντας την φανέλα της Σεβίλλης, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε “θωρακίσει” την εστία της Νάπολι. Πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα των Ρωμαίων, δαπανώντας η διοίκηση της ομάδας το διόλου ευκαταφρόνητο πόσο των 500.000€!

                                                 ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΟ

 Πολύπειρος αμυντικός, με μακρά θητεία στο καμπιονάτο με  την φανέλα της Ρόμα, άλλα και 49 φορές διεθνής με τα χρώματα της Αργεντινής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς, ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Ιντερνασιονάλ, όπου αγωνίστηκε για πέντε ολόκληρα χρόνια! Το σούπερ deal για τον ίδιο και την διοίκηση της Ρομας έγινε το 2009, υποβάλλοντας του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές  3.500.000.000€ τον χρόνο!

                                                 ΜΕΝΤΙ ΜΠΕΝΑΤΙΑ

 Περίπου 14.000.000€ δαπάνησαν οι πρωτευουσιάνοι, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους! Αμυντικογενής μέσος, με φοβερό διασκελισμό, και σταθερός με την μπάλα ψηλά, αποκτήθηκε φέτος από την Ουντινέζε, με σκοπό να δέσει την μεσοαμαντική γραμμή. Πετυχημένο πέρασμά από  Μαρσέιγ, Τουρ και Λοριάν, ενώ έχει και 30 συμμετοχές με την εθνική του Μαρόκου από όπου κατάγεται!

                                                 ΜΙΡΑΛΕΣ ΠΙΑΝΙΤΣ

 Πολλά εκατομμύρια ξοδεύτηκαν το 2010 από πλευράς της Ρόμα, ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό σούπερ σταρ της Λυών Μίραλες Πίανιτς. Αν και μόλις 23 ετών, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, ενώ το μέλλον του προδιαγράφεται ακόμη περισσότερο ελπιδοφόρο! Βασικός και αναντικατάστατος με την Βοσνία Ερζεγοβίνης, είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν το “ρου” ενός παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή.

                                                 ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΤΑΝΤΕΪ

 Σπουδαίος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη εμπειρία και ποδοσφαιρική αξία. Αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του, όπου θεωρείται ο ηγέτης του κέντρου, ύστερα από 8 συναπτά έτη προσφοράς στον σύλλογο. Αντιπαθής για τους αντιπάλους, άλλα σπουδαίο γρανάζι για τον άξονα και την ανασταλτική λειτουργία των “τζιαλορόσι”.

                                                  ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΑΜΠΛΟ  ΟΣΒΑΛΝΤΟ

Τρομερός σκόρερ, εξαιρετικός στράικερ, και ποδοσφαιρικός δολοφόνος, καθώς γνωρίζει άπταιστα την τέχνη του σκοραρίσματος. Το όνομα του έγινε ευρέως γνωστό από το πέρασμά του στην Ισπανία και την Εσπανιόλ, όπου ανακηρύχθηκε τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα πίσω από το ΛιονέλΜέσι και τον Κρ. Ρονάλντο. Το πόσο μετακίνησής του… 18.000.000€  για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το αποτέλεσμα 55 συμμετοχές με 27 τέρματα σε επίσημες αναμετρήσεις των τελευταίων δύο ετών.

                                                 ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΟΤΙ

 Ο ηγέτης, το αστέρι, το ίνδαλμα για κάθε φιλο της Ρόμα! Έχει συμπληρώσει αισίως τα 37, εκ των οποίων τα 20 τελευταία, οδεύειφορώντας στο στήθος του, το αγαπημένο σύμβολο της ομάδας που ο ίδιος αγαπάει. Δεν μετακινήθηκε πότε σε άλλο σωματείο γιατί έβαζε πάντα πρώτα το συμφέρον της ποδοσφαιρικής του αγάπης με συνέπεια να λατρευτεί όσο κάνεις από τους οπαδούς! Έχει φτάσει τις 535 συμμετοχές, ενώ έχει “πικράνει” τους αντιπάλους με 262 γκολ, επίτευγμα που δεν πέτυχε κανένας άλλος με την φανέλα των Ρωμαίων! Είναι χωρίς ίχνος υπερβολής ένας από τους ζωντανούς θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

To Top