Από βοηθός προπονητή στον Άρη, εργολάβος στο Ρίο και εκκολαπτόμενος μάνατζερ παικτών!

Πριν από 12 χρόνια ολοκλήρωσε μια πολύ πετυχημένη και σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Υπήρξε βοηθός προπονητή στον Άρη με τον Μαζίνιο, αλλά απέτυχε – προς το παρόν – να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως τεχνικός. Ο Ντονάτο είναι πλέον εργολάβος στο Ρίο και προσπαθεί να γίνει μάνατζερ παικτών!

Το πέρασμά του από τον Άρη ήταν μικρό και όχι απόλυτα πετυχημένο. Ως δίδυμο με τον Μαζίνιο στον πάγκο των κίτρινων ξεκίνησε τα πρώτα προπονητικά του βήματα, αλλά μετά τον Άρη δεν εργάστηκε σε καμία ομάδα. Μιλώντας στην εφημερίδα “Voz De Galicia” της Λα Κορούνια, όπου και έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε ότι πλέον προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του. Έγινε εργολάβος στην πατρίδα του, βρίσκεται στο Ρίο και “σηκώνει” οικοδομές, όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Προσπαθεί να γίνει ατζέντης παικτών, κάνει κάποιες κινήσεις συνεργαζόμενος με τον Μάνου Μπλάνκο, γνωστό FIFA μάνατζερ, παράλληλα ετοιμάζει σε βιβλίο την αυτοβιογραφία του και θέλει να διοργανώσει ακαδημία ποδοσφαίρου. Όσο για την προπονητική; “Πάντα ήταν το όνειρό μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήμουν ικανός να το πραγματοποιήσω”, είπε ο Ντονάτο μεταξύ άλλων.

To Top