ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από… κόσκινο όλοι οι στόχοι στη συνάντηση κορυφής, ξεκινάει το μεταγραφικό μπάσιμο του Άρη!

Στην Αθήνα πραγματοποιείτε εδώ και αρκετή ώρα η καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η συνάντηση είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να πάρει αρκετές ώρες, μια και περνούν από… κόσκινο όλοι οι στόχοι της ομάδας!

Όπως είναι γνωστό, βασικό αντικείμενο συζήτησης στο ραντεβού… κορυφής που θα γίνει σήμερα το βράδυ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Άρης και η υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, μάλιστα, αναμένεται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τους τέσσερις παίκτες που θα αποκτηθούν μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι θέσεις είναι ήδη γνωστές: ένας φορ, ένα “οχτάρι”, ένας πλάγιος επιθετικός κι ένας στόπερ.

Στην μακρά αυτά συζήτηση γίνεται η τελική επιλογή των στόχων μέσα από τη λίστα των υποψηφίων και μέσα στην βδομάδα που θα “τρέξει”, αναμένεται το μεταγραφικό… μπάσιμο των κιτρινόμαυρων, με την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα κάνει τις τελικές επαφές για να κλείσουν κάποιοι από τους στόχους αυτούς.

To Top