ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από μέρα σε μέρα η οριστική απάντηση της Λας Πάλμας για Ματέο…

Στις αρχές του μήνα ο Άρης είχε καταθέσει την επίσημη πρότασή του για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από την Λας Πάλμας. Από μέρα σε μέρα η οριστική απάντηση των Ισπανών…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στα Κανάρια Νησιά είχε γίνει το σημαντικό ραντεβού για το μέλλον του Ματέο Γκαρσία, εκεί όπου ο Άρης κατέθεσε συνολική πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Οι Ισπανοί έχουν στα χέρια τους εδώ και περίπου 20 μέρες τη πρόταση του Άρη και μάλιστα είχαν δεσμευτεί πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έδιναν την οριστική τους απάντηση. Αναμένοντας και από την πλευρά τους, κάποια πρόταση ανάλογη ή και καλύτερη από του Άρη, προκειμένου να ανεβάσουν το κέρδος τους, καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση να πουληθεί ο Αργεντινός.

Μέχρι στιγμής, φημολογείται, πως καμία επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στον ισπανικό σύλλογο για τον Αργεντινό ανάλογη ή και καλύτερη του Άρη. Όποιο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τον Ματέο Γκαρσία, παρέμεινε φιλολογικό και δεν προχώρησε. Εξέλιξη απόλυτα θετική για τους “κιτρινόμαυρους”, που όσο περνούν οι μέρες αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα, καθώς και η Λας Πάλμας πιέζεται να πουλήσει για να καλύψει οικονομικές ζημίες και να φτιάξει το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν και ο Άρης θέλει να γνωρίζει αν θα αποκτήσει τον Ματέο ή θα βγει στην αγορά να ψάξει τον αντικαταστάτη του.

 

 

To Top