Από μεγάλος γκολτζής των γηπέδων, σερβιτόρος σε πιτσαρία! (videos)

Ένας από τους πλέον γνωστούς Ουρουγουανούς στράικερ που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες και ο οποίος έγινε γνωστός και μέσα από τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του είναι ο Ντάριο Σίλβα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο 46χρονος παλαίμαχος στράικερ (49 συμμετοχές – 14 γκολ με την εθνική Ουρουγουάης) έφτιαξε αρχικά το όνομά του μέσω της παρουσίας του στην Serie A με την Κάλιαρι ενώ στη συνέχεια διέπρεψε στην Ισπανία αγωνιζόμενος σε Εσπανιόλ, Μάλαγα, Σεβίλλη, πριν κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Αγγλία με την Πόρτσμουθ.

Με το βαμμένο ξανθό μαλλί να είναι σήμα-κατατεθέν του, όπως επίσης η ταχύτητα και η δεινότητα στο σκοράρισμα, ο Ντάριο Σίλβα ήταν από τους πλέον λατρεμένους της εξέδρας στις ομάδες που έπαιζε, όμως τώρα όχι μόνο είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά παλεύει καθημερινά για το μεροκάματο.

Όπως αποκάλυψε η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “Jugones” που τον επισκέφτηκε στην Μάλαγα όπου ζει τώρα, για να παρουσιάσει την ιστορία του, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές από το 2006 και μετά που σταμάτησε να κλωτσάει την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά.

Πρώτα έχασε τον πατέρα του (επέλεξε να κρεμάσει τα παπούτσια του επειδή έδιναν στον πατέρα του τρεις μήνες ζωής και ήθελε να είναι κοντά του) και στη συνέχεια είχε πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα (2007), από το οποίο βγήκε ζωντανός αλλά χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν οι γιατροί το δεξί πόδι για να ζήσει.

Πλέον, εργάζεται σε πιτσαρία στην Μάλαγα για να συντηρεί τον εαυτό του (στην πόλη που έπαιξε μπάλα από το 1999 ως το 2003), με τον Ντάριο Σίλβα να αποκαλύπτει πως δεν έχει αποταμιεύσει τίποτα από τα χρήματα που έβγαλε κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του, με τους μάνατζερ να τον αφήνουν… ταπί.

“Οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει να με εκπροσωπούν, ήταν εκείνοι που με λήστεψαν. Μου έφαγαν χρήματα και δεν μου άφησαν τίποτα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ισπανικής εκπομπής.

To Top