Από μεσολαβητής έγινε συμμετέχων και τώρα… επενδυτής!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης κατέγραψε τις προθέσεις της διοίκησης, αλλά και τη δεδομένη, όπως παραδέχεται η ίδια δημόσια, καλή θέληση του υποψήφιου επενδυτή για να βάλει επαρκή κεφάλαια στο πλαίσιο της ανόρθωσης του συλλόγου.

Για πρώτη φορά και με κάθε επισημότητα η κίτρινη ΠΑΕ κατονομάζει στην ανακοίνωσή της τον Γιάννη Κωνσταντινίδη ως τον “ενδιαφερόμενο επενδυτή”. Ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος “ξεκίνησε” ως μεσολαβητής-συνομιλητής που θα φέρει τα ξένα κεφάλαια στην ΠΑΕ, στη χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη – κι αφού… αποσύρθηκε ο χαρακτηρισμός του διαχειριστή- κατονομάστηκε ως συμμετέχων στην προσπάθεια ανόρθωσης του Άρη μαζί με άλλες επιχειρήσεις στην ΑΜΚ…

Και κάτι ακόμη που προκύπτει από την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ενώ αρχικά αναφέρεται ότι “τα στοιχεία του επενδυτή θα γίνουν γνωστά μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία για το 51%” στη συνέχεια κατονομάζεται ως επενδυτής ο Γιάννης Κωνσταντινίδης. Οπότε τρία πράγματα συμβαίνουν:

1. Ή βιάστηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του η ΠΑΕ (προφανώς υπό την πίεση της κοινής γνώμης).

2. Είτε έχει ολοκληρωθεί πλήρως η συμφωνία για το 51%, οπότε έγινε δικαιολογημένα γνωστό το όνομα του Κωνσταντινίδη.

3. Είτε… δεν είναι ο επενδυτής ο Κωνσταντινίδης, αφού τα στοιχεία του επενδυτή θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας κατά την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

To Top