ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Από σήμερα στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Άρη με τον Απόλλωνα Πάτρας

Γενική είσοδος 15 ευρώ θα έχει η αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Πάτρας, με τα εισιτήρια να βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση του κόσμου.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας OSCAR, το Σάββατο 22/01 (17:00) στο «Nick Galis Hall», θα εκδοθεί πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο ορίζει μάξιμουμ χωρητικότητα 10% στα γήπεδα. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, ο οποίος αγγίζει τα 1.500 και οι ανάγκες δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν, με δεδομένο ότι από τα ήδη λίγα εισιτήρια, αφαιρούνται οι προσκλήσεις που δικαιούνται ο ΕΣΑΚΕ και η φιλοξενούμενη ομάδα.

Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας δε θα ισχύσουν για την προσεχή αναμέτρηση, πλην των Court Side, των Platinum και των Gold, την πλειοψηφία των οποίων κατέχουν, έτσι κι αλλιώς, χορηγοί και υποστηρικτές της ΚΑΕ. Για τις υπόλοιπες θέσεις, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα βγάλει στην κυκλοφορία την Τρίτη 18/01 έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τα οποία θα κοστίζουν 15 ευρώ έκαστο και συν τοις άλλοις, θα βοηθήσουν ώστε ώστε να καλυφθεί τουλάχιστον ένα μέρος από τα έξοδα της αναμέτρησης.

To Top