Από τέλη Γενάρη και μετά οι εξελίξεις για τον ορισμό της επανάληψης του αγώνα στο Παλέ

Στην ελληνική Α1 των αναβολών, των άδικων διακοπών και των αγώνων που δεν ορίζονται παρά τις αποφάσεις που λαμβάνονται, ο Άρης περιμένει να μάθει πότε ακριβώς θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Και θα περιμένει για πολύ ακόμα…

Το ΑΣΕΑΔ που έκρινε ότι αδίκως διακόπηκε ο αγώνα του Οκτωβρίου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, γιατί λανθασμένα οι διαιτητές πήραν την απόφαση αυτή, δικαίωσε τους κίτρινους στην προσφυγή τους.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι ο αγώνας θα επαναληφθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να προσβάλει αυτήν την απόφαση. Νομικά έχει το δικαίωμα να το κάνει, αλλά είναι απορίας άξιο πώς πρακτικά το ΑΣΕΑΔ θα εκδικάσει μια υπόθεση κόντρα στην απόφαση που το ίδιο έβγαλε…

Όπως και να έχει οι κίτρινοι θα πρέπει να περιμένουν αρκετά για να μάθουν πότε θα παίξουν τον αγώνα τους. Η εκδίκαση είναι ορισμένη για τις 8 Ιανουαρίου και το ΑΣΕΑΔ αργεί συνήθως να βγάλει αποφάσεις. Ο ΕΣΑΚΕ θα προσπαθήσει να πιέσει για μια γρήγορη απόφαση, για να μην έχει εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα.

Ορισμός του αγώνα δεν μπορεί να γίνει αν δεν εκδοθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή του ΠΑΟΚ, άρα όλα δείχνουν ότι τέλη του Ιανουαρίου θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στην ιστορία και αφού θα έχει γίνει το παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ γύρο.

To Top