Από τα 9 παραστατικά, το… 10ο “ζύγισε” περισσότερο! Αλλά και πάλι η… “χαρά” του ελέγχου αγνοείται!

Σε ότι αφορά τα παραστατικά που δόθηκαν με ή χωρίς καθυστέρηση για τον έλεγχο από την ΝΕΧΙΑ, μετά από μια έρευνα που κάναμε, οι αναφορές καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα.

Από τα εννιά (9) παραστατικά που έπρεπε να δοθούν και δόθηκαν τις τελευταίες 2-3 μέρες, το πιο σημαντικό ήταν το… 10ο! Με άλλα λόγια, από αυτά που ειπώθηκαν στα ραδιόφωνα, είτε σε δημόσιο διάλογο, (θεωρητικά πάντα), το πιο ισχυρό ήταν το παραστατικό των extrait τραπεζών, τα οποία ενώ (όπως υποστηρίζει η πλευρά της σημερινής ΠΑΕ και ΚΜΑ) προσφέρθηκαν να δοθούν την Μεγάλη Εβδομάδα, τελικά δόθηκαν (για γραφειοκρατικούς λόγους) την Παρασκευή. Ο (προσωρινός) πρόεδρος της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης υποστήριξε στα ερτζιανά ότι η καθυστέρηση ήταν θέμα αργιών του Πάσχα, αλλά και της σχολαστικότητας της ΝΕΧΙΑ.

Ούτως ή άλλως μια είναι η ουσία:

Ο κόσμος κινδυνεύει να μπει στη δίνη των εγγράφων, των στοιχείων, των δηλώσεων και των καταγγελιών και κινδυνεύει να χάσει την ουσία. Ποια είναι αυτή; Ο οικονομικός έλεγχος αποφασίστηκε με… μαγιό, κοντομάνικα και σορτσάκια! Εν έτη 2012. Καλοκαίρι.

Πέρασε το καλοκαίρι, ήρθαν πουλόβερ, άνορακ, μπουφάν, παλτό και δεν συνέβη το παραμικρό! Βάλαμε ξανά τα… ανοιξιάτικα, αλλά κι αυτά… βαριά μας πέφτουν! Εν έτη 2013!

Πάλι είμαστε στο σημείο “μηδέν”: ο κόσμος είναι με κοντομάνικα και μαγιό και η “χαρά” του ελέγχου αγνοείται!

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει άλλος δρόμος: ειλικρίνεια, πράξεις, αποτελεσματικότητα.

To Top