Από την Αθήνα το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ στα χέρια του Άρη

Δεν παραδόθηκε σήμερα στα χέρια του Άρη το πόρισμα του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η εταιρία ΝΕΧΙΑ για την περίοδο 2004-2012 στην ΠΑΕ, όπως αρχικά υπήρχε η εντύπωση. Η νέα καθυστέρηση αυτή τη φορά, οφείλεται σε θέμα της εταιρίας και είναι καθαρά τυπική υπόθεση.

Μετά από ένα και πλέον χρόνο από τότε που άρχισε ο έλεγχος της εταιρίας των ορκωτών λογιστών έφτασε η στιγμή της παράδοσης, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του φορέα Πάνος Στεφανίδης έγινε η καταβολή των 16.000 ευρώ από την ΠΑΕ, χρήματα που χρειαζόταν για να παραδοθεί ο φάκελος.

Η παράδοση του φακέλου θα γίνει τελικά το τρέχων 48ωρο, αφού το πόρισμα θα το φέρει από την Αθήνα ο εντεταλμένος άνθρωπος της ΝΕΧΙΑ, για να το παραδώσει στον Άρη: στον πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη και τους εκπροσώπους ΠΑΕ, ΑΣ, Super 3 και Ιερολοχιτών.

Η Κοινωνία Μελών εγγυήθηκε ότι μόλις γίνει η παραλαβή του πορίσματος θα μελετηθεί και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά του σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του μήνα (15-20 Δεκεμβρίου) με πρώτο θέμα την ενημέρωση του κόσμου του Άρη για το τι ακριβώς βρέθηκε και ποια τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε στην ΠΑΕ για τις χρήσεις διοικήσεων από το 2004 μέχρι και το 2012.

To Top