Από την Αμερική στο Χαριλάου! Η ακαδημία EC Aris fc μυείται στο “θεό του πολέμου” (photos)

Από την Αμερική βρέθηκε στο γήπεδο Χαριλάου και… μυείται στο “θεό του πολέμου”! Ο λόγος για την Eau Claire Aris fc, την ακαδημία ποδοσφαιρου του πανεπιστημίου Viterbo στο Γουινσκόνσιν, ομάδα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Προπονητής της ομάδας είναι Γρηγόρης (Greg) Σαλιάρας, ο οποίος έχει την εποπτεία της συγκεκριμένης ακαδημίας από το 2009!  

Ο Άρης του Γουϊσκόνσιν ιδρύθηκε το 2009 από ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Σαλιάρας, ο οποίος έδωσε στην ομάδα το όνομα του Άρη, γιατί πολύ απλά είναι οπαδός του Άρη! Ο Άρης του Ο Κλερ (περιοχή στο Γουϊσκόνσιν) αγωνίζεται στην NPSL (National Premier Soccer League), κατηγορία που αφορά ερασιτέχνες. Είναι μια ομάδα που έχει και τμήματα υποδομών, αλλά και γυναικείο τμήμα και “παράγει” και παίκτες!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φωτογραφήθηκαν με τους Ντίνο Κούη και Γιώργο Ζήνδρο και δεν έκρυψαν τη χαρά τους που βρίσκονται παρόντες στο γήπεδο του Άρη Θεσσαλονίκης για τον οποίο έχουν ακούσει τόσα πολλά!

aris1

aris2 aris3 sima2 sima1 aris4

To Top