Από την Γ΄εθνική και την εκκαθάριση στο χρηματιστήριο του Λονδίνου η νέα ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μια είδηση που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, την ώρα που όλη η οικογένεια του Άρη (πρέπει να) ρίχνει το βάρος και την προσοχή της στην άνοδο και στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, έρχεται από την ΑΕΚ. Μέσα σε δυο χρόνια από τον εκούσιο υποβιβασμό της στη Γ΄εθνική και την εκκαθάριση, η νέα ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε η πρώτη ελληνική εταιρεία που συμμετάσχει σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα με την ονομασία ELITE, την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει η διαχειρίστρια εταιρεία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange!

Όπως γράφει το sdna.gr:

“Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετάσχουν φιλόδοξες εταιρείες από όλη την Ευρώπη, αποκτώντας παράλληλα την προοπτική, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν στη συνέχεια και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Η «πλατφόρμα» ELITE δίνει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις εύκολη πρόσβαση σε συμβούλους, επενδύσεις και εξειδίκευση και είναι σχεδιασμένο προκειμένου να βοηθά τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν και να οικοδομούν το επόμενο στάδιο ανάπτυξης, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε μια ευρεία γκάμα πιθανών χρηματοδοτικών επιλογών, ενώ αυξάνει την ορατότητά τους και την ελκυστικότητά τους για τους δυνάμει επενδυτές.

Ο Raffaele Jerusalmi, διευθυντής Κεφαλαιαγοράς της LSEG, μιλώντας για την ένταξη της ΑΕΚ στο πρόγραμμα τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΕΚ στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως τα εργαλεία και οι συμβουλές που παρέχει το πρόγραμμα θα στηρίξει την επιχείρησή της στην προσπάθεια να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ θα γίνει μέρος της ζωηρής κοινότητας του ELITE, όπου οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ευημερούν, ανταλλάσσοντας εμπειρίες μεταξύ τους».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Δέδες είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που παράγει έσοδα. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας»”.

To Top