Από την Ισπανία προκύπτει ενδιαφέρον του Άρη για πρώην συμπαίκτη του Αγκάνθο!

Η δεδομένη αποχώρηση Βελλίδη δημιουργεί κενό στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Άρης θα μείνει με τον Σωκράτη Διούδη και τους νεαρούς που υπάρχουν στην Κ20. Πληροφορία από την Ισπανία, από ρεπόρτερ της Ράγιο Βαγεκάνο, αναφέρει πως οι κίτρινοι ενδιαφέρονται για τον δεύτερο πορτιέρο της ισπανικής ομάδας, Ντάνι Γκιμένεθ…

Δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ράγιο Βαγεκάνο, ομάδας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έγραψε στο twitter πως ο Άρης, ομάδα του Νταβίντ Αγκάνθο, ενδιαφέρεται για τον Ντάνι Γκιμένεθ και είναι πιθανό οι δύο τους να συνυπάρξουν στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γκιμένεθ είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,82μ. και από το 2009 ανήκει στην Ράγιο Βαγεκάνο, έχοντας 39 συμμετοχές. Φέτος ήταν δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας από τη Μαδρίτη και είχε μόλις δύο συμμετοχές.

Ανεξαρτήτως αν ισχύει ή όχι το ενδιαφέρον, πρέπει να επισημανθεί ότι ο Άρης μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών και τέσσερις ανανεώσεις. Εφόσον ο Διούδης θεωρείται – και είναι – ο βασικός πορτιέρο του Άρη, είναι μάλλον απίθανο να δοθεί μια θέση ξένου και άνω των 24 ετών σε έναν τερματοφύλακα που θα προορίζεται για δεύτερη λύση.

 

To Top