Από την Καβάλα και το Βυζάντιο, στο ματς με τον Ορφέα και τώρα στην Φλώρινα…

Ο Άρης ευτύχησε να “κλειδώσει” την έκβαση της χθεσινής αναμέτρησης με την Θύελλα Φιλώτα από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Καπνίδη και Ν΄Λουντούλου.

Τελευταία φορά που ο Άρης πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ήταν με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης στην αυλαία (15η αγων.) του πρώτου γύρου. Οι “κίτρινοι” είχαν ανοίξει το σκορ με τον Πόι, δέχθηκαν προσωρινά την ισοφάριση και πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Καπνίδη. Το τελικό 3-1 είχε διαμορφώσει στο δεύτερο ημίχρονο με εντυπωσιακό τέρμα ο Ν΄Λουντούλου.

Για να βρει κανείς, όμως, το τελευταίο παιχνίδι το οποίο ο Άρης φρόντισε να.. τελειώσει από το πρώτο μέρος θα πρέπει να ανατρέξει πολύ πίσω στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη τελευταία φορά στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, όταν οι Πόι και Καπνίδη διαμόρφωναν το τελικό αποτέλεσμα (0-2) στο ματς με το Βυζάντιο στο πρώτο 45λεπτο.

Ζητούμενο από την αρχή της χρονιάς ήταν ο Άρης να μπορέσει να φτάσει στο σημείο να “τελειώνει” από νωρίς αναμετρήσεις με αντιπάλους αυτού του επιπέδου. Μέχρι και σήμερα το έχει καταφέρει ελάχιστες φορές, ωστόσο επιβάλλεται ξεκάθαρα πλέον η χθεσινή αποτελεσματικότητα στο πρώτο μέρος να τον ακολουθήσει και στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

To Top