ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την Κύπρο και την Άρσεναλ στον Άρη η διεθνής Κύπρια, Βασιλείου!

Στην τέταρτη προσθήκη της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, καθώς νέο μέλος των «κίτρινων» είναι πλέον η 19χρονη Κύπρια, Κυριακή Βασιλείου.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ο Άρης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της ταλαντούχας Κυριακής Βασιλείου από την Κύπρο,από την ομάδα της ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων.

Η Κυριακή Βασιλείου γεννήθηκε στις 17/6/1997 και μπορεί να αγωνιστεί ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική νεανίδων Κύπρου.Παλαιότερα ήταν διεθνής με την Εθνική ταλέντων-κορασίδων Kύπρου.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 και ήταν μέχρι το 2010 στην ακαδημία αγοριών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.

Μετά, το 2010 και μέχρι πέρσι ήταν στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων Κύπρου, όπου είχε πετύχει αρκετά γκολ.

Η Βασιλείου αναδείχθηκε η Καλύτερη νεάνιδα του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Κύπρου για την περίοδο 2014-2015 και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2015 πήγε για δοκιμαστικά στην Αγγλία,στην Άρσεναλ και στην Γουότφορντ, αφού είχε επιλεγεί από Άγγλους κυνηγούς ταλέντων σε διαδικασία που έγινε στην Κύπρο.

Εκεί στην Αγγλία η Κυριακή άφησε άριστες εντυπώσεις και στις δύο ομάδες. Επίσης, η Γουότφορντ πρόσφερε στην Κυριακή κλειστό συμβόλαιο, αλλά αυτή για προσωπικούς λόγους το απέρριψε.

Ακόμα,η Κυριακή ήταν μέλος στην Εθνική ταλέντων-κορασίδων Κύπρου την χρονιά 2011-2012.

Ο Άρης εύχεται στην Κυριακή Βασιλείου υγεία και καλή επιτυχία και πολλά γκολ!».

To Top