Από την Κ19 στη γερμανική Ρέντεν ο νεαρός Τσαπακίδης

Σε άλλες πολιτείες θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιώργος Τσαπακίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κ19 του Άρη συμφώνησε να αγωνίζεται στη γερμανική Ρέντεν, ομάδα 4ης κατηγορίας.

Ο 18χρονος πήγε στη Γερμανία, δοκιμάστηκε για μία εβδομάδα και έπαιξε σε τρία φιλικά. Κόντρα στο Μαγδεμβούργο πήγε πολύ καλά και αυτό ήταν το κλειδί για τη μεταγραφή του. Ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του υπήρξε και από την Γκρόιτερ Φιρθ, η οποία θα τον έπαιρνε για την Κ23. Ο ίδιος επέλεξε σε συνδυασμό με τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Χατζηεμμανουήλ, να πάει σε ένα κλαμπ που θα του έδινε την ευκαιρία να παίζει σε ανδρικό επίπεδο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός είχε πρόταση από την ελβετική Μπελιντσόνα, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Ο Άρης τότε ζητούσε τα τροφεία. Έναν χρόνο μετά, έκανε πίσω σε αυτό το θέμα λόγω και του σχετικού κανονισμού που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε στη Ρέντεν είναι διάρκειας δύο ετών. Εκεί δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει ως παρέα ένα ακόμη ελληνόπουλο. Τον 28χρονο αμυντικό Άγγελο Αργύρη, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Νίκη Βόλου, Κορόνα Κίελτσε και τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

To Top