Από την λάμψη της “Αυτοκρατορίας” με Γκάλη και Γιαννάκη στον κατήφορο…

Τις χειροπέδες φόρεσε ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Μισούνοφ, γράφοντας μια  νέα «μαύρη σελίδα» στον πολυτάραχο βίο του!

Ο 50χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής, βασικό μέλος της πάλαι ποτέ μπασκετικής «αυτοκρατορίας» του Αρη, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 1.655 γραμμάρια χασίς σε μορφή «σοκολάτας» και ήδη έχει προφυλακιστεί.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, 13 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, καθώς και ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου.

Ο Μιχάλης Μισούνοφ, γεννημένος στη Μόσχα στις 27 Μαΐου του 1964, έφθασε στη Θεσσαλονίκη το 1987 για να αγωνιστεί με τα χρώματα του μεγάλου Αρη, της εποχής Γκάλη-Γιαννάκη, όπου και έμεινε για δέκα χρόνια.

Με τον «Αυτοκράτορα» πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας, 4 Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων στον θρυλικό τελικό του Τορίνο απέναντι στην Εφές Πίλσεν.

Ο «Μίσκο», όπως τον έμαθαν οι φίλαθλοι του Αρη τα προηγούμενα χρόνια, βιώνει το απόλυτο κοντράστ στη ζωή του. Από τη λάμψη των τίτλων του Αρη, βασικός συμπαίκτης του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, βρίσκεται πίσω από τα… σίδερα της φυλακής για τρίτη φορά!
Είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2004 μαζί με συνεργούς του από την Ασφάλεια Αττικής στο Π. Φάληρο. Τότε είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί σε δέκα χρόνια για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες, τις οποίες εξέδιδαν αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τράπεζες. Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί 30 πλαστές πιστωτικές κάρτες, ναρκωτικά και 10.000 ευρώ.
Επίσης συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη επειδή είχαν εντοπιστεί στη κατοχή του δύο αντιαρματικές ρουκέτες, όπλα και δεκάδες πλαστά έγγραφα, σφραγίδες και ταυτότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2012 ο Μισούνοφ προσπάθησε να επανενταχθεί στην κοινωνία μέσα από τα αθλητικά παρκέ. Ηρθε σε συμφωνία με τον Ηρακλή Καβάλας, (στην Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Ωστόσο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αρνήθηκε να του εκδώσει δελτίο, μια και δεν είχε λευκό ποινικό μητρώο. «Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ, να συνεχίσω μπροστά» είχε ξεσπάσει τότε δημόσια.

To Top