Από την Πάτρα στην… Κοπεγχάγη οι νεαροί πυγμάχοι του Άρη!

Μετά τις διακρίσεις και τα μετάλλια στην Πάτρα το τμήμα πυγμαχίας του Άρη ταξιδεύει στην Κοπεγχάγη για να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Η ενημέρωση του τμήματος αναφέρει: «Σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά της Ευρώπης θα λάβουν μέρος οι πυγμάχοι του ΑΡΗ , συγκεκριμένα η παιδική ομάδα του τμήματος πυγμαχίας θα ταξιδέψει στην Δανία  από 22 έως 24 Μαρτίου για να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά HVIDOVRE BOX CUP στην Κοπεγχάγη.

Ο προπονητής του τμήματος Γκαβέζος Γιώργος έχει επενδύσει πάρα πολλά στην παιδική ομάδα του τμήματος και έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο των μικρών πυγμάχων του ΑΡΗ.

Αυτοί οι αγώνες είναι η συνέχεια μιας σειράς συμμετοχών σε διεθνή τουρνουά , η οποία έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά και με βάση του προγραμματισμού του τμήματος θα έχει διάρκεια ώστε οι μικροί πυγμάχοι να αποκτήσουν εμπειρίες από τα διεθνή ρινγκ.

Η αποστολή θα αποτελείτε από τον Κωνσταντινούδη Πέτρο στα 33 κιλά, τον Ράπτη Δημήτρη στα 35 κιλά, τον Κωνσταντινούδη Γιώργο στα 46 κιλά και τον Κουλούρη Μανώλη στα 50 κιλά.

To Top