ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την Πρωταπριλιά του ΄10 και την έξοδο στην Ευρώπη στην Πρωταπριλιά του ΄16 και τον υποβιβασμό (video)

Τι και η πρώτη μέρα του Απρίλη είναι συνδεδεμένη με το ψέμα….. Στον Άρη έχουν και άλλους δύο λόγους να θυμούνται την Πρωταπριλιά: έναν ευχάριστο και έναν δυσάρεστο!

Συγκεκριμένα, ήταν η 1η Απρίλη του 2010, όταν ο Ηρακλής υποδέχονταν τον Άρη στη Μίκρα σ΄ ένα παιχνίδι, πάντως, που δεν τελείωσε ποτέ, αφού στο 10-10 του 3ου σετ ο αρχηγός των «κίτρινων», Νίκος Ρουμελιωτης, γίνεται στόχος των φιλάθλων των γηπεδούχων και ένα κουτάκι μπύρας τον βρίσκει στον ώμο.

Ο αγώνας κατοχυρώθηκε τελικά υπέρ των «κιτρινόμαυρων», που λίγες ημέρες μετά θα παίξουν στα πλέι-οφ της Volleyleague και θα κατακτήσουν το ένα από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου.

Αυτή, μάλιστα, ήταν και η καλύτερη χρονιά για το τμήμα του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ από την στιγμή της επανόδου του στα μεγάλα σαλόνια το 2006.

Δέκα χρόνια μετά, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα έμελε να ζήσουν μία από τις χειρότερες στιγμές για το τμήμα, που μεγαλουργούσε τη δεκαετία του 1990. Αποκορύφωμα ήταν ο υποβιβασμός στην Α2 – ο δεύτερος στην ιστορία του τμήματος, μετά από εκείνον του 2003 – και το ερώτημα πλέον είναι ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για το ανδρικό βόλεϊ του Άρη, το οποίο είναι γεγονός πως την τελευταία τριετία μαστίζονταν από τα προβλήματα του παρελθόντος.

To Top