ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Τούμπα “κέρδισε” αρκετά, την Κυριακή πολλά περισσότερα…

Ο Άρης έχασε χθες μία «χρυσή» ευκαιρία να φύγει με το «τρίποντο» από την Τούμπα, προκειμένου να «καθαρίσει» από νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Από το χθεσινό ντέρμπι ο Άρης «κέρδισε» ορισμένα πράγματα. Αρχικά την πολύ καλή εμφάνιση του Μεργκίμ Μάβραϊ -στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα»- έπειτα την παρουσία του Μανώλη Σιώπη κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά και την εξαιρετική εικόνα του Ματέο Γκαρσία.

Το αποτέλεσμα χθες στην Τούμπα, σαφέστατα και δεν αρμόζει στην ιστορία και την δυναμική του Άρη. Και έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, μόνο απογοητευμένοι μπορούν να νιώθουν οι παίκτες του Πάκο Ερέρα που δεν πέτυχαν τη νίκη, ενώ είχαν τις ευκαιρίες.

Επίσης, ο Πάκο Ερέρα, μετά από μία άσχημη μέρα και για τον ίδιο στα Ιωάννινα, κατάφερε να αντιδράσει καθώς έστησε άριστα την ομάδα του και έκανε πολύ καλή διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα, μην αφήνοντας περιθώρια στον ΠΑΟΚ να απειλήσει με οργανωμένες επιθέσεις. Ότι δημιουργήθηκε μπροστά από την εστία του Κουέστα, προήλθε από ατομικό λάθος παίκτη του Άρη.

Αυτά τα επιπόλαια λάθη αν μπορούσε να μετριάσει ή ακόμα καλύτερα να εξαλείψει ο Άρης, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, απέναντι σε κανέναν αντίπαλο.

Την Κυριακή είναι τα… σπουδαία. Ο Άρης έπαιξε σε αυτό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το γόητρό του και μόνο. Δεν θα σταθεί περισσότερο από ότι πρέπει. Δεν τον απασχόλησε άλλωστε από την αρχή τόσο πολύ, όσο το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί όπου με νίκη, όχι μόνο επιστρέφει στα “τρίποντα” μένοντας σε τροχιά κορυφής, αλλά αφήνει από νωρίς πίσω του βαθμολογικά, μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και υποψήφια για την πεντάδα.

Συν του ότι με μία καλή εμφάνιση και νίκη ο Άρης, θα μπορέσει να διατηρήσει “ζεστή” την “φλόγα” των φιλάθλων του, που θα γεμίσουν και αυτή την Κυριακή το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Υ.Γ. Ο Πάκο Ερέρα έδειξε για μία ακόμα φορά με τις δηλώσεις την μεγάλη του ποιότητα ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Δεν είχε κανέναν δισταγμό να μιλήσει για την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ας παραδειγματιστούν από τον Καταλανό, ορισμένοι Έλληνες προπονητές, αλλά και κάποιοι ξένοι, που βρίσκονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και νομίζουν πως επειδή ανήκουν πλέον στο στρατόπεδο των “ψευτοεξυγιαντών” και “ψευτοεπαναστατών” έχουν ανέβει επίπεδο…

Υ.Γ.1. Κι όσο για τους ξένους διαιτητές, νομίζω χθες αντιλήφθηκαν όλοι, ότι είναι απαραίτητοι για κάθε ντέρμπι. Σε κάθε θεσμό. Τα… «κορυφαίος» Έλληνας διαιτητής και ούτω καθ΄εξής, δεν συγκινούν πλέον κανέναν!

 

To Top