Από την… Τούμπα στο Κλεάνθης Βικελίδης! Ο τραυματισμός και το αδιαπραγμάτευτο για το 50-50!

Ο Τοπούζης έρχεται να σφυρίξει για πρώτη φορά τον Άρη στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Θρακιώτης ρέφερι κατάγεται από την Κομοτηνή. Ήταν πέρσι στη Football League και στον πίνακα των υποψηφίων ανόδου του καλοκαιριού, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός “έχασε” τη χρονιά.

Στην προηγούμενη περίοδο πήρε “γεύση” Σούπερ λίγκας, όταν ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Φέτος σφύριξε τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, ενώ την Πέμπτη ήταν διαιτητής στον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα, όπου σε γενικές γραμμές, αν και δεν είχε τη δύσκολη φάση τα πήγε καλά.

Στην Αλκμήνης, φυσικά, περιμένουν το αυτονόητο και το… αδιαπραγμάτευτο: μια “πενηνταρίσια” διαιτησία από τον Κομοτηναίο διαιτητή, μετά τα όσα βίωσε η ομάδα στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι ζήτησαν ισονομία και περιμένουν να τη δουν στην πράξη. Αυτό δεν διαπραγματεύεται πλέον!

To Top