ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την 5η έως την 7η θέση οι «κίτρινες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη πήρε τη νίκη στα χαρτιά χθες στο ματς με τον Σεπολιακό και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση, όπου ισοβαθμεί με τον 5ο Α.Ο. Χανίων, έχοντας έκαστος 21 βαθμούς. Ωστόσο, οι «κίτρινες» μπορούν να τερματίσουν ακόμα και στην 5η θέση υπό προϋποθέσεις.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ο ΑΡΗΣ μπορεί να τερματίσει 5ος στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής 2015-2016 εφόσον πάρει έναν βαθμό παραπάνω από τον Α.Ο. Χανίων στην τελευταία αγωνιστική, όπου ο Α.Ο. Χανίων παίζει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Αν ηττηθεί ο Α.Ο. Χανίων, ο οποίος παραμένει και αυτός μαθηματικά στην Α’ Εθνική μετά από την 17η και προτελευταία αγωνιστική, εντός έδρας από τον παοκ τότε ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ισοπαλία εντός έδρας με τις Ελπίδες Καρδίτσας για να βγει 5ος.

Αν ο Α.Ο. Χανίων βγει ισόπαλος εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, τότε ο ΑΡΗΣ χρειάζεται να νικήσει εντός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας για να βγει 5ος.

Αν δεν γίνουν αυτά ή αν νικήσει ο Α.Ο. Χανίων εντός έδρας τον ΠΑΟΚΜ τότε ότι και να κάνει ο ΑΡΗΣ με τις Ελπίδες Καρδίτσας βγαίνει 6ος.

Ακόμα, αν ο ΑΡΗΣ ηττηθεί εντός έδρας από τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο Α.Ο. Τρικάλων 2011,ο οποίος χρειάζεται έναν βαθμό για να παραμείνει και μαθηματικά στην Α’ Εθνική, νικήσει εντός έδρας τις Αμαζόνες Δράμας ή αν ο ΑΡΗΣ βγει ισόπαλος εντός έδρας με τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο Α.Ο. Τρικάλων 2011 νικήσει εντός έδρας τις Αμαζόνες Δράμας και ο Α.Ο. Χανίων βγει ισόπαλος εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, τότε ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει 7ος».

To Top