Από την Athens Kallithea στο ερασιτεχνικό ο Κύργιας που πέρασε από τον Άρη

Ο Μιχάλης Κύργιας που πέρασε μια θητεία στον Άρη πήρε τη μεγάλη απόφαση και σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να αφήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Athens Kallithea για το ερασιτεχνικό και τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Η Athens Kallithea ανακοινώνει ότι ο αμυντικός Μιχάλης Κύργιας, 33, αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Κύργιας πέρασε συνολικά 10 σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, βοηθώντας τον σύλλογο να ανέβει από την τρίτη στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος σε αυτό το διάστημα, με τη θητεία του εκεί να διακόπτεται μόνο από μία σεζόν στον Άρη της Super League 1. Αφού αποχώρησε από τον Απόλλωνα, ο Κύργιας πήγε στον Ιωνικό για τη σεζόν 2020/21 και βοήθησε άμεσα την ομάδα να κερδίσει την άνοδο στη Super League 1.

Ο αντιπρόεδρος της AKFC Πέτρος Φιλιππάκος:

“Ο Μιχάλης ήρθε από την αρχή, όταν σχεδόν κανείς ακόμη δεν καταλάβαινε ή δεν πίστευε στο πρότζεκτ μας. Πριν ξεκινήσει η πρώτη σεζόν μας, κάποιοι μέχρι που προέβλεπαν και ότι θα υποβιβαστούμε ξανά στην τρίτη κατηγορία. Έχουμε κάνει τόση πρόοδο έκτοτε, και ο Μιχάλης έχει υπάρξει ένας από τους ανθρώπους στην καρδιά αυτής της εξέλιξης. Ήταν ο πρώτος αρχηγός υπό το πρότζεκτ μας. Οποιαδήποτε επιτυχία σημειώσουμε στο μέλλον, θα πρέπει πάντα να ανάγεται στους ανθρώπους που βοήθησαν να τεθούν τα θεμέλια. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη συνεισφορά του Μιχάλη στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά σε έναν αγώνα στο Ελ Πάσο σύντομα.”

Σε ευχαριστούμε, Μιχάλη.

To Top