Από τη Λάρισα στον ΑΠΟΕΛ ο Μπέρι

Ο Αμερικανός γκαρντ, Ντέβιον Μπέρι, μετά την αποχώρησή του από τη Λάρισα συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην Κύπρο για λογαριασμό του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ φθάνει ο Αμερικανός 29χρονος γκαρντ Ντέβιον Μπέρι, με τον οποίο έχει προκύψει προφορική συμφωνία και αναμένεται η κάθοδός του στο νησί, ώστε να σφραγιστεί και με τον πλέον επίσημο τρόπο η ένταξή του στην ομάδα μας.

Γνωστός από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και με παραστάσεις εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, καθότι αγωνίστηκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση (σ.σ. Ευρωλίγκα) με τη φανέλα της Βιλερμπάν, ο έμπειρος πολυθεσίτης Ντέβιον Μπέρι έρχεται για να τεθεί άμεσα στη διάθεση και ν’ αποτελέσει ένα πολύτιμο πολυεργαλείο στα χέρια του τεχνικού της ομάδας μας Βασίλη Φραγκιά, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για υλοποίηση των φετινών του στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέβιον Μπέρι υπήρξε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος προ διετίας αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο, οπόταν και με προπονητή τον νυν τεχνικό της ομάδας μας Βασίλη Φραγκιά είχε αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης πεντάδας».

 

To Top