«Από τη μαύρη λίστα… ήρωας του Άρη» και γκολ 9 μήνες μετά

Δεν πέρασαν απαρατήρητα στο Μεξικό, όπως ήταν επόμενο, η επιστροφή στην ενδεκάδα του Άρη και το γκολ που πέτυχε ο Νέρι Καστίγιο. Τα σχόλια πολλά και διάφορα.

Σε ένα από αυτά του «oem.com.mx», που συνοδεύεται και από σκίτσο του Νέρι Καστίγιο αναφέρονται τα εξής:  «Ο Νέρι ξαναβρίσκει το γκολ. Έδωσε τον θρίαμβο στον Άρη στην επιστροφή του».
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η εικόνα του μεξικανού Νέρι Καστίγιο άλλαξε δραματικά, καθώς από τη μαύρη λίστα της ομάδας έγινε ο ήρωας του Άρη Θεσσαλονίκης, στον οποίο έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς σκοράροντας στο 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος».

Η «Univision deportes» γράφει: «Έπειτα από ένα περίπου μήνα αποκλεισμού από την αποστολή, ο επιθετικός ανταποκρίθηκε στην ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε ο Γιώργος Σεμερτζίδης, που ανέλαβε την ομάδα μετά την απόλυση του Πολωνού Μίχαλ Πρόμπιερζ στα μέσα της εβδομάδας», ενώ η «Medio tempo» υπογραμμίζει: «Άρης και Καστίγιο είναι ενωμένοι με τον νέο προπονητή».

Γκολ μετά από εννιά μήνες
 
Το γκολ του Καστίγιο ήταν το πρώτο μετά τις 20 Μαρτίου, δηλαδή μετά από περίπου εννιά μήνες… Ο Μεξικανός επιθετικός είχε χριστεί σκόρερ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του Άρη στο τελικό 3-1 επί της σερραϊκής ομάδας.

To Top