Από τη σάλα στην άμμο ο Παπαδημητρίου και έτοιμος για… υψηλές πτήσεις!

Στροφή στο μπιτς βόλεϊ έχει κάνει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, καθώς ο ακραίος του Άρη, μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη σάλα, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την άμμο. Ο ίδιος και ο συμπαίκτης του, Χάρης Σακόγλου, θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι βλέψεις τους για φέτος είναι υψηλές, όντας και επισήμως πλέον μέλη της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ!

Να σημειωθεί ότι προπονητής τους είναι ο Γιώργος Γιάτσης, που για δύο σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Άρη και φυσιοθεραπευτής του στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Παναγιωτίδης, ο οποίος ήταν φέτος στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο.

«Θα ξεκινήσουμε από την επόμενη εβδομάδα με φουλ ρυθμούς, λόγω του ότι ο Χάρης (σ.σ. Σακόγλου) παίζει στα μπαράζ ανόδου με τη ΜΕΝΤ», εξηγεί στο PRESSARIS ο Θεσσαλονικιός ακραίος, για να εξηγήσει: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων masters και north. Πέρυσι κατακτήσαμε το north και βγήκαμε δεύτεροι στα masters, αλλά φέτος θέλουμε την πρωτιά!».

Όμως, το δίδυμο των Παπαδημητρίου-Σακόγλου θέλει ν΄ ανοίξει τα φτερά του και εκτός Ελλάδας: «Στόχος μας είναι ν΄ αγωνιστούμε στα βαλκανικά πρωταθλήματα και να φέρουμε κάποιο μετάλλιο, όπως πέρυσι αυτό με τη 2η θέση στην Τουρκία. Επίσης, στις φιλοδοξίες μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά, αγωνιζόμενοι ως Εθνική ομάδα από φέτος, που θα γίνει και στην Ελλάδα στο Σχοινιά το διάστημα 20-22 Ιουνίου».

Και επειδή τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά, ο ακραίος του Άρη εξηγεί: «Αν μας το επιτρέψουν τα οικονομικά μας, αφού τρέχουμε για να βρούμε χρήματα μέσω χορηγιών, θέλουμε να λάβουμε μέρος σε όσα το δυνατόν περισσότερα τουρνουά FIVB και CEV, προκειμένου να μπορέσουμε να μαζέψουμε βαθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όσους τους στηρίζουν: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω από τώρα την ERREA (αθλητικά είδη) και την EUROSPEED (εμπόριο λιπαντικών αυτοκινήτων), γιατί θα είναι και φέτος υποστηρικτές της προσπάθειάς μας».

To Top