ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τις ακαδημίες του Άρη στην… αγκαλιά του Ολυμπιακού

Ο Άρης απώλεσε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες του. Ο λόγος για τον 14χρονο (γενν. 2000) Γιώργο Νεοφυτίδη, ο οποίος ήταν στις ακαδημίες του Άρη και μετακόμισε στον Πειραιά.

Ο Νεοφυτίδης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, το κλασικό 10κάρι,αλλά μπορεί κάλλιστα να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι ύψους 1.80 και χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια εξίσου καλά.

Ο 14χρονος ήταν για αρκετό καιρό, το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες, ωστόσο ο μικρός με δική του απόφαση κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Το όλο deal ολοκληρώθηκε χθες στο Ρέντη, όπου ο Νεοφυτίδης με την οικογένειά βρέθηκαν μαζί με τον Scouter Assistent για την Ελλάδα, Πάρη Στεφανίδη, του γραφείου μάνατζερ με έδρα την Ελβετία, Τάσου Σαλονίδη. Εκεί παρουσία των Γεωργάτου – Ελευθεριάδη, ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Ήδη ο μικρός μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στους κοιτώνες, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, όπου και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις με την ομάδα Κ15, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα (11/8), την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και θα μετέχει στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

ΠΗΓΗ: football-academies.gr

To Top