Από τις γεμάτες όνειρα και κόσμο πρεμιέρες στην… βουβή φετινή “πρώτη”! (videos)

Είθισται στον Άρη η “πρώτη” κάθε χρονιάς να συνοδεύεται τα τελευταία χρόνια με την παρουσία χιλιάδες κόσμου. Μία μικρή παράδοση μέσα στο κατακαλόκαιρο… Κάθε χρονιά και ένα νέο ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες.

Χιλιάδες λαού έδιναν το “παρών” στην πρώτη προπόνηση. Άλλοτε περισσότεροι, άλλοτε λιγότεροι, όμως,ήταν εκεί και μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο το πάθος για την ομαδα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ραντεβού στις 6 μ.μ. Κλειστές πόρτες και “πρώτη” στο Νέο Ρύσιο. Βουβή κατάσταση στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του Άρη

Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει μέσω ενός αφιερώματος τον Αρειανό παλμό της εποχής που το “Κλ. Βικελίδης” ξεχείλιζε από κόσμο σε κάθε “πρώτη” της ομάδας…

Σεζόν 2006/07

Η επιστροφή του Άρη από την Β΄Εθνική αναπτέρωνε τις ελπίδες του κόσμου για “αναγέννηση” του ποδοσφαιρικύ τμήματος. Από τις πιο… ήρεμες “πρώτες” των τελευταίων χρόνων, αλλά αυτή που οδήγησε στην έξαρση των υπολοίπων!

Σεζόν 2007/08

Πρόκειται για την πρώτη φορά που το “Κλ. Βικελίδης” φιλοξενούσε την “πρώτη” της νέας χρονιάς. Περισσότεροι από 10.000 Αρειανοί έδωσαν με την παρουσία τους μία διαφορετική νότα στην προπόνηση, που περισσότερο σε παρουσίαση των νέων αποκτημάτων έμοιαζε.

Σεζόν 2008/09

Η πιο… αμφιλεγόμενη “πρώτη” των τελευταίων χρόνων. Παρά την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στις εξέδρες του Χαριλάου, τα σενάρια περί παραμονής ή όχι του Μπάγιεβιτς δημιουργούσε ένα κλίμα αβεβαιότητας. Δεν έλλειψαν και οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Αβραάμ Παπαδόπουλου για την επιθυμία του να μην ανανεώσει με τον Άρη.

Σεζόν 2009/10

Ο πραγματικός… χαμός! Περισσότεροι από 17.000 κόσμος πέρασαν το απόγευμα τους στο Χαριλάου, παρακινώντας την ομάδα να κατακτήσει… πρωτάθλημα και κύπελλο! Οι τεράστιες μεταγραφές εκείνης της περιόδου (Αμπρέου, Γκρατσιάν, Ναφτί κ.α) χάριζαν στον Άρη το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων.

Σεζόν 2010/11

Εντολή Κούπερ να… κλείσουν οι πόρτες! Η μοναδική χρονιά για την οποία δεν άνοιξαν οι πύλες του Χαριλάου, ώστε ο κόσμος να δώσει το “παρών”. Με εντολή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ οι “κίτρινοι” θα πορπονηθούν μόνοι, καθώς δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Ομοιότητες αρκετές με το σήμερα, αλλά η διαφορά στο επίπεδο χαωτική!

Σεζόν 2011/12

Πολύς κόσμος στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο. Ακόμα και τότε, παρά την αδυναμία της ομάδας να βγει στην Ευρώπη δεν έλειψαν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Δυστυχώς, αν και ξεκίνησε με αυτό τον τρόπο και χιλιάδες κόσμο στο πλευρός της η ομάδα αντιμετώπισε πολλά αγωνιστικά προβήματα…

Σεζόν 2012/13

Μικρή παρουσία στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη. Μόλις 3.000 φίλοι του Άρη έδωσαν το “παρών” σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπως εξελίχθηκε, με τους “κίτρινους” να σώζουν στο τέλος την παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία.

Σεζόν 2013/14

Μία από τα ίδια σε μία σεζόν που το μόνο που θύμιζε Άρη ήταν ο κόσμος του… Η “μαύρη” περσινή χρονιά του υποβιβασμού ξεκίνησε και πάλι με μία ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση. Το πάθημα της προηγούμενης σεζόν δεν έγινε… μάθημα με τον κόσμο να δείχνει παρόλα αυτά με το “καλημέρα” την έμπρακτη στήριξη του.

To Top