Από τον Άρη Λεμεσού στον Πανσερραϊκό ο Πηλέας

Παίκτης του Πανσερραϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσημα θα είναι ο Κώστας Πηλέας, ο οποίος αφήνει τον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού για χάρη της ελληνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Πηλέα, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον πρωταθλητή Κύπρου Άρη Λεμεσού. Ο 24χρονος διεθνής μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Κώστας Πηλέας είναι γεννημένος στις 11/12/1998 στην Γεροσκήπου της Κύπρου. Έχει ύψος 1.80, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έρχεται στην ομάδα μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κύπρου με τον Άρη Λεμεσού, με τον οποίον είχε 21 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Προηγουμένως αγωνιζόταν στον Εθνικό Άχνας (2021-22, 31 συμμετοχές), με τον οποίον κατέκτησε ένα Κύπελλο και στην Ανόρθωση (2017-21, 14 συμμετοχές), με μία ενδιάμεση στάση στον Εθνικό Άχνας ως δανεικός (2018-19, 16 συμμετοχές).

Έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Άρσεναλ, καθώς από την ηλικία των 10 ετών ήταν στην ακαδημία των ”κανονιέρηδων”, αρχικά στην Ελλάδα και εν συνεχεία στο Λονδίνο, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής των ”κανονιέρηδων”, αγωνιζόμενος μέχρι και την U21.

Προσφάτως κλήθηκε για πρώτη φορά και στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, έχοντας προηγουμένως περάσει από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος».

To Top