ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Από τον Μάιο στο γήπεδο ο Κάμπερλαντ με τη σκέψη στην Ευρώπη

Μετά το τέλος της… κουτσουρεμένης σεζόν στη “φούσκα” της G-League ο Τζαρόν Κάμπερλαντ επέστρεψε στο Σινσινάτι και ξεκίνησε προπονήσεις. Από τον Μάιο είχε αποφασίσει πως η επόμενη σεζόν πολύ πιθανό να τον έβρισκε στην Ευρώπη…

Ο άλλοτε ηγέτης του Σινσινάτι στο NCAA έδωσε συνέντευξη στο The Athletic μέσα στον Μάιο εξηγώντας πως “προσπαθώ να διατηρηθώ σε φόρμα, να δουλέψω και να βελτιώσω το σώμα μου. Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο κάθε μέρα, πάντα θα υπάρχει κάτι στο οποίο θα βελτιωθείς. Όσο πιο πολύ ωριμάζω τώρα, τόσο συνειδητοποιώ πως θα ευχόμουν όλο αυτό να είχε συμβεί πολύ νωρίτερα. Ο κόους Κρόνιν (μέλος του τεχνικού τιμ στο Σινσινάτι) πάντα μου έλεγε ότι ο χρόνος κυλά γρήγορα. Το βλέπω αυτό τώρα”.

Ρωτήθηκε για την εμπειρία του να παίξει στη “φούσκα” της G-League και απάντησε: “Ήταν μια διδακτική εμπειρία. Νιώθω ευλογημένος που ήμουν για έναν ολόκληρο μήνα εκεί. Είναι σαφώς μια διαδικασία. Μπορεί να μην ήταν η ώρα μου να φανώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, γιατί θα έρθει και η δική μου σειρά”.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παίξει εκτός Αμερικής απάντησε: “Η G-League είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπει κανείς στο ΝΒΑ. Νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου πράγματα, να παίξω το παιχνίδι μου, αλλά αν προκύψουν ευκαιρίες να αγωνιστώ εκτός Αμερικής, είμαι ανοικτός σε αυτό”.

Και κάπως έτσι θα έρθει στον Άρη, αν οι κίτρινοι λύσουν το απαγορευτικό μεταγραφών.

To Top