ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τον Νάτσο στον Ματέο! Ο… τέταρτος Γκαρσία του Άρη

Ο Ματέο Γκαρσία είναι στην Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη. Ο Αργεντινός είναι ο… τέταρτος Γκαρσία των κιτρινόμαυρων στην ιστορία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πρώτος απ’ όλους και σίγουρα ο πιο αγαπητός του φίλαθλου κόσμου ο Βολιβιανός Νάτσο Γκαρσία. Φόρεσε τη φανέλα του Άρη από το 2005 έως και το 2012, καταγράφοντας 90 συμμετοχές και 6 γκολ.

O επόμενος ήταν ο Γιόναν Γκαρσία. Ο Ισπανός ήρθε χειμώνα (2007), έφυγε τον επόμενο χειμώνα, έχοντας 12 συμμετοχές. Το όνομα του ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο στην επικαιρότητα, αρνητικά όμως, μια και βρέθηκε μαζί με άλλους στα χέρια των Αρχών της Ισπανίας για συμμετοχή σε στημένους αγώνες στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής κατηγορείται ως ένας από τους εγκεφάλους του κυκλώματος.

Τελευταίος και πιο πρόσφατος, είναι ο (επίσης) Αργεντινός Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ήταν στον Άρης σε δυο δόσεις. Το 2009, αγωνιζόμενος σε 10 αγώνες και το 2017, όταν ήρθε με τον Άρη στην Β’ εθνική. Έπαιξε 18 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ.

To Top