Από τους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές παγκοσμίως ο Αντετοκούνμπο

Στην 29η θέση μιας πολύ ιδιαίτερης λίστας βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που υπολογίζεται ως ένας από τους πιο “καυτούς” εμπορικά αθλητές παγκοσμίως.

Είναι ένας από τους πιο “καυτούς” αθλητές παγκοσμίως, ένας εκ των 6-7 κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ αυτή την εποχή, ένας μπασκετμπολίστας που κάνει άλματα προς τα εμπρός και δεν έχει πλησιάσει ακόμη το “ταβάνι” του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται για την έκτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, την ώρα που οι μετοχές του εκτοξεύονται και η SportsPro τον θεωρεί έναν από τους πλέον περιζήτητους εμπορικά αθλητές στον πλανήτη.

Η SportsPro είναι μια εταιρεία με βάση το Λονδίνο που ασχολείται με το επιχειρησιακό και εμπορικό κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού, ενώ μία φορά τον χρόνο ανακοινώνει την λίστα με τους 50 πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές με φόντο την επόμενη τριετία. Στη φετινή της λίστα, λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 29η θέση, από την 41η στην οποία βρισκόταν πέρυσι.

Μπροστά του συναντά κανείς τους Πολ Πογκμπά (νούμερο 1), Άντονι Τζόσουα (νούμερο 2), Κιλιάν Εμπαμπέ (νούμερο 3), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νούμερο 4), Στεφ Κάρι (5), Χάρι Κέιν (6), Νεϊμάρ (16), Κοουτίνιο (19), Ντέλε Άλι (21), Κρίστιαν Πούλισιτς (25), την νικήτρια του US Open, την 20χρονη Ναόμι Οζάκα (27), ενώ πίσω του είναι οι Λούις Χάμιλτον (32), Μο Σαλάχ (34), Τζοέλ Εμπίντ (35), Μαξ Φερστάπεν (40), Λούκα Ντόντσιτς (42), Τζέιμς Χάρντεν (48), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (50).

“Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα sportspromedia.com.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 30η θέση της λίστας του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους αθλητές της σεζόν 2017/18, καθώς κέρδισε 22.500.000 δολάρια από το συμβόλαιό του με τους Milwaukee Bucks και ακόμη 13.000.000 από χορηγίες και εμπορικές συμφωνίες.

To Top