ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τους 78 πόντους έπεσε στους 64,5 επίθεσης με Κολοσσό και Προμηθέα!

Ο Αρης είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο γρήγορο ριμπάουντ, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τις καλές επιλογές στα σουτ.

Αυτά τα τρία στοιχεία ήταν που τον έφεραν στο 6-3 ύστερα από τις 9 αγωνιστικές και τα όνειρα τετράδας. Όλα τα παραπάνω όμως δεν υπάρχουν στα ματς με Κολοσσό και Προμηθέα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα. Ο μέσος όρος της επίθεσης είναι 64,5 πόντοι, πολύ μακριά από τους 78 πόντους που σκόραρε σε κάθε ματς μέχρι την 9η αγωνιστική.

Αυτό με απλά μαθηματικά σημαίνει 13,5 πόντους κάτω, που είναι μεγάλη και ουσιαστική διαφορά. Τολιόπουλος, Γκούντγουιν και Χόρκλερ έχουν μείνει σε απόσταση από τις επιδόσεις του, ενώ και ο παράγοντας αστοχία είναι ξεκάθαρα αιτία για την μικρή επιθετική επίδοση! Ο Αρης κόντρα στον Προμηθέα είχε 19/38 δίποντα, 4/26 τρίποντα, αγνοώντας τη λέξη ευστοχία! Με τον Γιάννη Καστρίτη να επιλέγει πάντα κοντά σχήματα είναι άμεση ανάγκη να βρει η περιφέρεια του Αρη τον καλό της εαυτό, ώστε να ανέβει και η επιθετική συγκομιδή, μιας και στην άμυνα δεν υπάρχει πρόβλημα.

To Top