ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση οι παίκτες του Άρη – Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για ΑΕΚ

Από το αεροδρόμιο στο Δασυγένειο βρέθηκαν οι παίκτες του Άρη για προπόνηση, οι οποίοι από αύριο ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» με την οποία ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (20/06, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League».

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση ο Πουλίδο!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι δύο Ισπανοί παίκτες του Άρη. Ο Νταβίντ Αγκάνθο και ο Ρούμπεν Πουλίδο επέστρεψαν στην ποδοσφαιρική τους βάση και μάλιστα ο δεύτερος πρόλαβε να πάει και να προπονηθεί ατομικά!

Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη δεν άφησε τη μέρα να πάει χαμένη και μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τον γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Γιώρη.

Αντίθετα, ο Αγκάνθο προτίμησε να ξεκουραστεί και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, αφού έχασε το παιχνίδι με την Καλλιθέα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο.

 

To Top