“Από το Αλεξάνδρειο στον… ναό του ποδοσφαίρου”!

Ο ιδρυτής του Άρη Αμφίκλειας, Φαίδωνας Μώρος μίλησε για την διπλή επίσκεψη της ομάδας στο Αλεξάνδρειο και το Χαριλάου!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Yellow Radio 92,8 FM: 

Για το ότι ήρθε με παιδιά από την Αμφίκλεια στο Αλεξάνδρειο: “Ήρθαμε χθες το απόγευμα. Φέραμε 4 νεαρούς αθλητές, παίδες. Είναι τεράστια εμπειρία μόνο που θα μπουν σε αυτό το γήπεδο, αλλά και που θα κάνουν μια προπόνηση σε αυτό το επίπεδο. Είναι σημαντικό για την περιοχή μας και για εμάς, για αυτό το κάναμε χθες.

Για το πως πέρασαν τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη και πως ένιωσαν μπαίνοντας στο Παλέ: “Τους πήγα και από τον… ναό του ποδοσφαίρου. Ότι και να λέμε, είναι λίγο. Τους έχουμε μιλήσει, αλλά είναι άλλο το να μπαίνεις στο Παλέ, είναι κάτι μοναδικό για αυτούς”.

Για το τι γνωρίζουν για τον Άρη: “Τους έχω μιλήσει και εγώ για όλη την ιστορία. Για το τι έχει κάνει αυτή η ομάδα, πως ένωσε όλη την Ελλάδα, αλλά και το ότι υπάρχουμε χάρη σε αυτήν την ομάδα. Και θέλουμε πάντα να ευχαριστήσουμε τον Άρη Θεσσαλονίκης που μας έχει στην αγκαλιά του”.

Για το αν κάποιο από αυτά τα παιδιά ενδέχεται να παίξει στον Άρη: “Υπάρχει μια προοπτική για δυο από αυτά τα παιδιά. Είχαμε και εμείς μια καλή χρονιά, θα δώσουμε έναν τελικό στην βάση που είμαστε και έχουμε καλές πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό της ένωσης μας”.

Για τον Βαγγέλη Βουρτζούμη: “Έβαλε πολλά καλάθια και κυρίως έχει πει αμέτρητες ιστορίες”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατάει ψηλά την σημαία του Άρη στην Αμφίκλεια: “Δίνουμε αγώνα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε Αρειανάκια, αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας. Εμείς κρατάμε, αλλά είναι σημαντικό ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που είναι Αρειανοί και μας στηρίζουν χορηγικά. Είχαν έρθει και στο ματς που είχαμε κάνει με τους βετεράνους του Άρη. Είναι κοντά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν και παιδιά που έχουν έρθει να δουν παιχνίδια μας από την Αθήνα”.

To Top